Kinderopvang

Kinderdagverblijf Pinokkio verzorgt voor kinderen van CBS De Lichtbaak zowel de overblijf tussen de middag (TSO) als de voor- en naschoolse opvang (VSO/NSO). Graag stellen zij zich aan u voor.

 

Ontdek de wereld van Pinokkio

Kinderdagverblijf Pinokkio is een professionele organisatie voor kinderopvang in Assen en omgeving. Al ruim 10 jaar bieden wij in Assen en omstreken verschillende (flexibele) vormen van kinderopvang aan zoals dagopvang en buitenschoolse opvang (voor -, tussen- en naschoolse opvang). Met 7 locaties voor dagopvang en 10 locaties voor buitenschoolse opvang, is Pinokkio één van de grootse opvangorganisaties in Assen.

Onze missie is "Alles voor uw kind". Uw kind staat bij Pinokkio dan ook centraal en we bieden het in de opvang een veelzijdig thuis. Bij ons krijgen de kinderen in een huiselijke omgeving de ruimte om zich optimaal te ontplooien en de wereld te ontdekken, net als Pinokkio. Onder deskundige begeleiding komen ze in contact met andere kinderen en leren ze met elkaar om te gaan, om voor zichzelf op te komen en om rekening te houden met de ander. Pinokkio hanteert tijdens de opvang duidelijke regels en afspraken. Deze zijn noodzakelijk om veiligheid en duidelijkheid te scheppen zodat een prettige en veilige sfeer heerst tijdens de opvang. Bij aanmelding van uw kind ontvangt u hierover aanvullende informatie.  

Wilt u meer weten over de kinderopvang. ga dan naar www.pinokkio.nu